WYNIKI VI Wojewódzkiego Konkursu Kulinarnego „Smacznie, zdrowo, kolorowo…” dla uczniów Szkół Przysposabiających do Pracy
Tematem tegorocznego konkursu kulinarnego było danie obiadowe: kluski śląskie, sos pieczarkowy, warzywa (do wyboru).
Uczniowie, mimo iż zadanie do wykonania, przez trzyosobowy zespół reprezentujący szkołę, było trudne, poradzili sobie bardzo dobrze.
I miejsce – Zespół Szkół Specjalnych nr 7 w Rudzie Śląskiej
II miejsce – Zespół Szkół Specjalnych im. K. I. Gałczyńskiego w Bielsku-Białej
II miejsce – Zespół Szkół Zawodowych Specjalnych im. J. Korczaka w Gliwicach
III miejsce – Zespół Szkół Specjalnych im. Janusza Korczaka w Mysłowicach
Nagroda Organizatora – Zespół Szkół Nr 3 Specjalnych im. J. Korczaka w Pszczynie
Wyróżnienia otrzymują również uczniowie:
- Mirek Aleksandra
Gratulujemy.