W dniach 29,30 listopada w ramach projektu Sweet Master, w Szkolnych Pracowniach Gastronomicznych odbyły się Warsztaty Świąteczne, tym razem przeznaczone dla klas Szkoły Przysposabiającej do Pracy.
Umiejętności zdobyte na zajęciach uczestnicy wykorzystali w konkursie na Najładniejszy Pierniczek.
Uczniowie bardzo starali się, aby ich lukrowane pierniki były najpiękniejsze. Nauczyciele bardzo wspierali swoich podopiecznych, szczególnie dziękujemy Paniom: M. Raróg-Chudobie, B.Kasperczyk, M. Sznir i Panu M.Kałuskowi. Ponieważ nie chcieliśmy nikogo pominąć, a każdy włożył w swoją pracę dużo serca, jury postanowiło nagrodzić wszystkich uczestników. To taki mały prezent świąteczny od Katedry Hotelarsko Gastronomicznej.
Życzymy Wam zdrowych, radosnych, pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń i Szczęśliwego Nowego Roku.